آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

کارت بلیت تخفیف دار و رایگان اقشار خاص حذف می‌شود؟

کارت بلیت تخفیف دار و رایگان اقشار خاص حذف می‌شود؟ ترفع درباره سازوکار یارانه پرداختی بر روی کارت بلیت تخفیف دار و رایگان اقشار خاص از سوی شهرداری تهران توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 29
کد خبر: ۴۴۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران با اشاره به اینکه شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران یارانه انواع کارت بلیت‌ تخفیف دار اقشار خاص از جمله مددجویان بهزیستی، جانبازان، معلولان، دانش‌آموزان و دانشجویان را پرداخت می‌کند، گفت: ما در شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران به دنبال آن هستیم تا با ارائه لایحه‌ای به شورای شهر تهران متولیان ارائه کارت بلیت تخفیف دار و رایگان به اقشار خاص را ملزم به پرداخت هزینه آن کنیم.

 

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران تأکید کرد: ما نیز به مانند سایر کشور‌های جهان اعتقاد داریم که باید به اقشار خاص در استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی یارانه پرداخت و کمک شود، اما نکته‌ قابل توجه آن است که نهاد‌های متولی باید هزینه آن‌ها را پرداخت کنند و این هزینه از جیب شرکت واحد نباشد.

 

ترفع با اشاره به کاهش چشمگیر درآمد‌های شرکت واحد اتوبوسرانی و افزایش هزینه‌ها در این بخش گفت: در گذشته که با استفاده از بلیت‌های کاغذی به مسافران سرویس دهی می‌شد، بر روی قسمتی از بلیت‌های کاغذی عنوان غیر قابل فروش چاپ می‌شد و خریدار نمی‌توانست بلیت را مجدد به فروش برساند.

 

او ادامه داد: در آن زمان نهاد‌هایی مانند بهزیستی و کمیته امداد بلیت‌های کاغذی غیر قابل فروش را با قیمت مندرج بر روی بلیت از شرکت واحد خریداری می‌کردند و آن را با قیمتی کمتر و یا به شکل رایگان در اختیار خانواده‌های تحت پوشش خود قرار می‌دادند.

 

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران با اشاره به اینکه در شرایط کنونی با توزیع کارت بلیت‌های تخفیف دار و رایگان، یارانه پرداختی به اقشار خاص از سوی شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران است، گفت: زمانی که شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران کارت بلیت‌های تخفیف دار را به اقشار خاص ارائه می‌کند نهاد‌های متولی مانند بهزیستی، بنیاد مستضعفان و کمیته امداد هزینه آن را به شرکت واحد پرداخت نمی‌کنند.

 

ترفع ادامه داد: در حال حاضر بیشترین سهم از کارت بلیت اقشار خاص مربوط به کارت بلیت جانبازان و معلولان است و باید به این نکته اشاره کنم که اگر جانباز و معلولی امکان استفاده از کارت بلیت را نداشته باشد، به طور حتم کارت بلیت او دست سایر افراد است و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

منبع: تابناک

کلمات کلیدی: محمود ترفع
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار